En strömlös dag

Vaknade i totalt mörker...för att sekunden senare se maken komma vandrande in i sovrummet där jag och barnen ligger samlade, med en tänd lykta så att vi kan hitta ner när vi är redo för dagen <3

Nu är dagens ljus snart slut, men som tur är har vi eget lyse igen till kvällen som förhoppningsvis inte försvinner :))Vi har det bra här hemma, jag och barnen...känner mig lite som en lyxig hemmafru... Snart kommer maken hem, och då ska jag ställa fram den fleratimmarsgodagrytanmedmassoravtillbehör uppvärmda maten som maken lagat och sedan stoppat i frysen som hans fruga kan ta fram när det passar ;)

Vincent mår bra... jag nästan går på tå för att inte väcka nån bacill i hans lilla kropp!!!


Träningspass i skogen

Numer bor vi i skogen, VERKLIGEN inne i skogen... Och det är såååå skönt, precis vad vi har längtat efter ;)

Idag tog vi en promenad med mamma, Vincent i vagnen och Hugo med kusin på sina cyklar... genom skogen!!! He he...DET kallas träning! Får se hur armarna mår imorgon!

Kramis

En skön dag utan måsten

Efter ännu en kaotisk helg har vi tagit denna dag som den kommit... pysslat lite, städat lite...lämnat och hämtat Hugo på skolan, njutit av sol :)
 
I lördags hittade Vincent en sprucken glödlampa och tyckte tydligen att det var spännande att ta reda på hur det smakade med små glasbitar :(( Plockade ut några glasbitar ur munnen och ringde 1177, jo, man ska in till akuten även vid endast misstanke om att han kan ha svalt en bit...så fort fort in ... Ingenting gjorde de där, kroppen skulle sköta det självt och om det skulle gå hål någonstans inne i hans lilla kropp så skulle vi märka det :( En orolig mamma blev en ännu oroligare mamma...men efter några nr 2 i blöjan är jag lite lugnare...
 
Nu har vi ansökt om skoltaxi till Hugo under den period jag kommer vara hemma med Vincent, hoppas för allt i världen att det blir godkänt!! 2 km till närmsta skolbuss i morgonmörker vill jag inte utsätta Hugo för... blir ju dubbelt så svårt ifall Vincent har svårt med luften då kan jag inte ens gå med Hugo eller skjutsa.. skulle behöva dela på mig, går det????? *håller tummarna* !!!

Lördagen

Idag ska vi se om vi kommer iväg till barnens farfar och fira honom på hans födelsedag :) Beror ju lite på hur många som kommer och om någon är förkyld eller så...för isåfall blir vi hemma. Jag tänker hur många är för många att ta med Vincent till? Han får inte vara inomhus med för många på än gång...för då kan han komma i kontakt med virus säger hans doktor. Gäller både affären som släkten intryckt på ett par rum... :((


100 % fokus

Ser solen skina på gärdet med de söta kossorna utanför fönstret... Helt underbart ;)

Den här veckan har vi sovit över på sjukhuset igen :( Mer mediciner och starkare mediciner igen... Han är 2 år min lilla kille! Känner sån frustration och oro...Tänker hela tiden att det finns så oerhört många barn som har det svårare och värre livssituationer.. Men känner ändå att det inte är rättvist att vi behövt ha det så här sedan han föddes... över 2 år av oro har förföljt oss nu, hur länge orkar man?

Det är liksom inte bara att han är sjuk som gör att man känner oro... Men i jämförelse med att man gör allt för sitt barn är det bara bagateller hur ens sociala liv ser ut, vad ens arbetsgivare tycker eller hur lite pengar man får in..men det är klart, man tänker på det!

Nu lägger vi 100 % fokus på att Vincent ska få må bättre.. Pratade med hans barnläkare igår och för att få ordning på hans immunförsvar (förhoppningsvis) ska vi förutom de nya medicinerna även undvika att vara i folkgrupper, dvs vi ska inte åka och handla med honom, han ska inte vistas på förskola eller inne där det vistas flera barn eller personer, inte heller träffa någon som kan tänkas bära på virus eller andra sjukdomar. NU ska vi bygga immunförsvar fram till det nya året!!!!!!

Ta hand om er och varandra <3

 


RSS 2.0