Har ett mål!

Mitt nya mål med bloggen är att försöka uppdatera den åtminståne 1 ggn i veckan... så håll utkik :)

Idag blev min fina lilla Hugo en tand fattigare.. vi fick en jourtid då hans tand som blev lagad för några år sedan nu helt plötsigt började krångla...det visade det sig att pulpan var död.. så bort med en! Tandläkarstationen är samma som jag själv gått till i mina 31 års tid utan ett ENDA hål och jag måste nog säga att det troligtvis inte finns bättre tandläkare någonstans...

Ett tag har gått!

Insåg idag att nu är det länge sedan det uppdaterades här! Jag har en del att få berätta, men det tar vi vartefter... Det som jag vill skriva om idag är Vincents besök hos logopeden på Vrinnevi.

Vi har ju varit där förut, men eftersom Vincent är sen i talet och har svårt att få ut orden på rätt sätt så får vi helt enkelt fortsätta gå dit.. Bra tycker jag! Att de tar tag i det så pass tidigt.. Idag sa de att Vincent har svårt för talet och har en språkstörning, även om han gör framsteg och säger 2 ordsmeningar nu. Men många ord låter inte alls som de borde och just på det sättet han uttalar fel gör inte inte de flesta barn.. dvs, en språkstörning :( Sannolikt behöver han få extra hjälp med tex grammatik och sånt senare... men just nu gäller det att träna, träna och träna på att få honom att forma munnen rätt i början av orden!

Nu tar jag natt!

RSS 2.0