Sjukintyg

Det blir mycket skriveri om att Vincent är sjuk nu, men det beror just på att han är det...mycket och ofta nu :( Trodde han var bättre när han fick behålla maten sist, men nejdå, han har fått upp maten varenda dag istället... Nu har vi sjukintyg för resten av veckan.. Jag saknar mitt jobb...eller jobb o jobb, just nu vet jag inte vilket jobb jag har.. men kollegorna i vilket fall, de saknar jag till 1000!!! <3

Omtumlande...

    
En omtumlande vecka...
 
 
 
 
 
 
              
 
Svårt att syresätta sig och har svårt o hålla sig vaken.... får syrgas under första natten och inhalationer varannan timme i 2 dagar..
 
 
 
    
 
    
 
 
 
Nu är vi hemma, och har hunnit med en omgång magsjuka också... Så stackarn har idag ätit sin första portion sedan i lördags och fått behålla det :)) Men nu har det förhoppningsvis vänt och går mot friskare dagar igen :) Tur det, för vi flyttar ju om EN vecka!!!!!!
 
Trevlig helg på er alla.... ta hand om er och var rädda om varandra :) Kramis!

Vi lägger till gluten...

Ja, fast inte på Vincent som tur är.. En lång historia lite förkortad: I somras gjorde jag diverse undersökningar som jag kommer göra vad somhelst för att slippa få göra igen!!! Iallafall så gjorde jag bl.a en gastroskopi för att dels kolla om jag hade gluten, detta visade sig vara negativt.
Samtidigt var jag tydligen med i en undersökning där man testade en ny produkt som så småningen (nu har jag sett reklam om det på apoteket) skulle komma ut på vårdcentraler och apoteket så att man enkelt kan kolla om man har gluten genom ett litet stick i fingret bara.. Helt klart mindre läskigt än gastroskopin! Detta visade positivt på gluten och pga att gastroskopin visade negativt så trodde de att sköterskan gjort fel, så jag fick då göra om testet för några dagar sedan, och det visade också positivt!! Så jag utgår från att min kropp på något sätt reagerar på gluten, vilket gör mig VÄLDIGT glad!!!! Första ggn som något tyder på vad som är fel med mig! Yeeey!! he he...

Så nu lägger vi till i familjen: Glutenfritt!

RSS 2.0