100 % fokus

Ser solen skina på gärdet med de söta kossorna utanför fönstret... Helt underbart ;)

Den här veckan har vi sovit över på sjukhuset igen :( Mer mediciner och starkare mediciner igen... Han är 2 år min lilla kille! Känner sån frustration och oro...Tänker hela tiden att det finns så oerhört många barn som har det svårare och värre livssituationer.. Men känner ändå att det inte är rättvist att vi behövt ha det så här sedan han föddes... över 2 år av oro har förföljt oss nu, hur länge orkar man?

Det är liksom inte bara att han är sjuk som gör att man känner oro... Men i jämförelse med att man gör allt för sitt barn är det bara bagateller hur ens sociala liv ser ut, vad ens arbetsgivare tycker eller hur lite pengar man får in..men det är klart, man tänker på det!

Nu lägger vi 100 % fokus på att Vincent ska få må bättre.. Pratade med hans barnläkare igår och för att få ordning på hans immunförsvar (förhoppningsvis) ska vi förutom de nya medicinerna även undvika att vara i folkgrupper, dvs vi ska inte åka och handla med honom, han ska inte vistas på förskola eller inne där det vistas flera barn eller personer, inte heller träffa någon som kan tänkas bära på virus eller andra sjukdomar. NU ska vi bygga immunförsvar fram till det nya året!!!!!!

Ta hand om er och varandra <3

 


Kommentarer
Postat av: Marika

Lillkillen kunde inte fått bättre föräldrar än ni Jessica!!! Som ni kämpar och lider för och med honom!!! Jag håller alla tummar och tår för att immunförsvaret ska gilla Vincent och stanna kvar så han får bli en pigg, glad och friskare kille!!! Ta hand om er och så ska du få en jättekram av mig när vi ses nästa gång!!!!

Svar: Så fina ord, vännen...blir alldeles varm <3 Tack!!! Du ska få en kram av mig också nästa ggn...hihi :))
Fru Ling

2012-11-11 @ 07:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0