Det blev en sen kväll...

Mina killar är verkligen mitt liv.. min make och våra små pojkar på 1 och 5 år :)

Vår yngsta fick en liten jobbig start på livet med flera allergier..innan vi fick reda på allergierna satt vi ofta och gosade som tröst ..mysigt när han lugnat sig, men jobbigt när man inte visste vad som var fel, men såg att han inte mådde bra.



  
Liten reaktion innan vi visste orsak..



I omgångar fick vi veta att han hade vete, råg, mjölkprotein och ägg-allerrgi, dessutom pälsallergi och då var han bara 5 månader... Storebrors innekanin fick flytta till annan pojke, det gick smidigt som tur var :)

I veckan han vi kunnat konstatera att vete och råg allergierna är puts väck!! Yeeey!!! Men de andra allergierna har blivit värre.. förut blev det bara reaktion på huden, nu blir det hosta, snuva och rinnande ögon också av mnsta smula :( Men det ska ju också växa bort som tur är !!



De där drömmarna


Bild tagen av Ida Ling Flanagan

Drömmarna, de är många
Några av dom har blivit sanna

Men ett par finns kvar
De ska också bli sanna

Men först blickar vi bakåt
Och njuter ett tag av det som vi åstakommit


Längtar tillbaka



Äkta italienskt kaffe i riktiga Italien!!

Längtar väl kanske inte direkt tillbaka till Italien, men känslan som är när man man är lååångt hemifrån. Främmande land, främmande människor, främmande dofter, smaker, annat språk som man inte riktigt förstår.. Känslan är oändlig. Jag önskar att jag och min familj kunde unna oss det här oftare.. Den tiden i livet kanske kommer en vacker dag :)


Yeeey...

Hittat en fotovägg här hemma!! Yeeey...




RSS 2.0