Same procedure as last year...NOT!!

 
Slänger upp en bild från i julas...Men vi kan väl ha fokus på tjejerna på bilden :)
 
Jag och syster yster fyller år nästan samtidigt, hon idag...Och jag imorgon!!
Så här sitter jag sista dagen på mitt 20+ liv. Och faktiskt så är jag glad över att bli 30år, en milstolpe är nådd :)
Jag har ju alltid undrar hur det är o vara 30 och i smyg längtat lite...så nu är det dags o ta klivet...Det passar bra att fylla år imorgon!!
 
 

Ett år <3

Allra första bröllopsdagen idag <3

Visserligen firade vi igår, men romantiskt hade vi det :)
Stegeborg ligger oss varmt om hjärtat, så där förlovade vi oss (och övernattade i samma rum som kungen och drottningen på trädgårdshotellet...japp, så är det...fast inte samtidigt då) och valde att gifta oss där också.. En helt perfekt och lycklig dag med familj och vänner, god mat och god dryck...fest och dans natten lång :)

Ett år som Fru Ling, 14 år tillsammans med mannen i mitt liv <3

Puss Puss!

En sämre dag...

Idag är en sån dag som jag minns varför jag en gång skaffade bloggen. Jag skriver ju lite blandat annars, men i grund och botten var det för att få skriva av mig, bli av med tankar o jobbiga känslor som kommer när Vincent är sjuk och jag känner mig totalt maktlös...

Den här gången är den värsta som jag upplevt... och det gör så väldigt ont i mitt mamma-hjärta!!!

I måndags sa dagis-personalen att han varit lite dålig magen och snoret hängde lite, men inte mer än så.. Vi fick puffa honom lite extra under kvällen. Men från tisdag morgon till ca 12 hade jag hunnit ge maxdosen av det vi har hemma, Airomir, dvs 8 puffar som egentligen ska ges per dygn. Det hjälpte inte ett jota!! Så iväg till vårdcentral och puffa lite till där, men så fort vi kom hem blev det ännu värr.. Då var klockan runt 15:00 och Hugo hade sprungit till granne och Emil hade inte slutat än... Usch vad gör man???

 

Emil kom iaf snabbt hem och Hugo fick vara kvar hos granne.. Vi ringde 1177 och det blev akut in till barnakuten

:( Som vanligt då...

Men inte ens där hjälpte det tillräckligt den här gången, så vi blev kvar under natten så att han fick hjälp med andningen under natten och morgonen :) En jobbig natt för oss båda...men ändå skönt att någon annan "tar över" ansvaret...

Innan lunch igår fick vi åka hem, men han är fortfarande inte helt ok.. Nu kommer vi dubbla doser av hans långtidsverkande medicin 3 ggr/dag tills uppföljningssamtal i höst och någon sorts tablett (Singunair) varje kväll i en månad och den snabbverkande upp till 8 ggr/dag vid behov..

Ja, vad ska jag säga... Mitt hjärta värker :( Bättre dagar önskar jag mina lilla prins nu...

    

 


Hemma!!!

Bott hemma sen förra veckan nu...och öjöj va kläder det är o tvätta och efter 6 veckor borta hinner man släpa bort en hel del som ska ställas till rätta igen... Kan säga så mycket som att vi fixat o donar VARJE dag...för även om vi ligger efter inne i hemmet så ska vi inte tala om vad 6 veckors regn och sol kan ställa till med i en trädgård...och dessutom grön pool, hehe... Ja, vi kommer sakta till rätta igen =)

Tiden står stilla

Ja, i huset vi bor tillfälligt i så står tiden helt stilla.. en märklig och samtidigt magisk känsla.
Satt just och kollade på lite gamla fotografier i en låda...och ser kort från ca 50  år sedan och inser att samma tavlor, samma möbler, samma tapeter, samma små prydnader och gardiner ser EXAKT likadant ut och står och hänger precis på samma sätt just idag när jag sitter här..
 
Nu verkar det iallafall som om vi kan få flytta hem till våra saker i slutet av nästa vecka...
 

RSS 2.0