Chokladbollar och pannkakor

Lindahls chokladbollar är både ägg och mjölkprotein-fria fick vi veta i helgen :)
De innehöll visserligen vegetabiliskt margarin och det fungerar inte överallt, även om det heter vegetabiliskt. Men de var så snälla och ringde leverantören och dubbelkollade. Vi köpte en, och det gick ju hur bra somhelst =)

För övrigt är det väldigt lätt att göra hemmagjorda chokladbollar, bara göra som vanligt, men byt ut margarinet mot mjölkfritt margarin, tex Mildas.

Vi har nu också testat att göra ägg och mjölkprotein-fria pannkakor. De blev lika goda som vanliga och med tanke på att även Hugo åt av dom så kan det inte ha smakat något speciellt annorlunda. Vi följde det här receptet från kokaihop.se:

2 dl  vetemjöl
2 dl  fint rågmjöl
4 tsk  bakpulver
0,67 tsk  salt
0,67 msk  socker
8,67 dl  havremjölk
0,67 dl olja


Over and out...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0