Bättre sent än aldrig

Har precis haft en sådan där lättsam och trevlig kväll med 2 fina och härliga människor, bara ätit gott och pratat och umgåtts :) Mera sånt tack!!! Det är bra för själen...

Igår var det min tur att träffa läkare, den här gången en magspecialist tydligen från Huddinge sjukhus.. Jag har problem med min mage sedan jag var barn... Jag har gjort en del undersökningar genom åren och det jag fått veta är att jag har stressmage. Jag har lärt mig att leva med det och lärt mig hantera det mer eller mindre.. Men periodvis kan kännas hopplöst när jag inte vågar äta och får kramper i magen..
 
Men sedan i höstas går jag till läkare igen och nu gick de igenom min journal sedan jag var liten nu och där fanns tydligen en liten rad om en konstaterad diagnos, redan 1999 faktiskt.. Kul att jag fick veta det igår..!!!!! =( Alla dessa år jag undrat.. Men jag har IBS, en tarmsjukdom. Men jag utreds lite till nu för att "gå till botten", även om det kanske stannar vid just samma diagnos som innan, men jag känner mig lättad över att bli tagen på allvar..

Ha en fin helg och GLAD PÅSK!!!


Kommentarer
Postat av: Marika

Glad Påsk fina Jessica! Hoppas ni får en lugn helg och jag förstår att du njöt igår, kan man göra annat med de två? ;) Massor av kramar och tack för våra små samtal på jobbet, de betyder jättemycket för mig!

2012-04-06 @ 20:23:41
URL: http://www.widenqvist.se
Postat av: Jessie

Glad påsk till er också! Och Tack själv för att vi har våra "små" samtal ibland, du är en av få som det känns sådär lätt och bra att dela en tanke (eller två ibland..hihi) med <3

2012-04-07 @ 22:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0